Groepsuitje met of zonder arrangementen 
 in de prachtige Belgische Ardennen = Villa le Monde

 Met een (vrienden/familie) groep, bedrijf naar de Belgische Ardennen?

 En op zoek naar een gezellige en knusse lokatie tot maximaal 14 personen? Een flexibel overnachtingadres als Villa le Monde is vast en zeker iets voor jullie!!
Met meer dan 14 personen of u wenst iets anders? Klik HIER

Irish Pub O'HERBIE Tegen het centrum aan van het gezellig 
 toeristische
La Roche en Ardenne ligt (groeps) B&B Villa le 
 Monde. Aan een heuvel en daardoor een
 prachtig zicht op de ('s avonds verlichtte)
 kasteelruine van La Roche. Het heeft een grote
 gastenruimte met een haard en barretje (Irish Pub
 O'HERBIE) en beidt ruimte voor 16 personen aan de
 tafels voor een spelletje of lezen. Ook beschikt de Villa over 2 terrassen (1 overdekt) met barbecues/haarden met ook het fantastische uitzicht op La Roche en Ardenne en de kasteel ruine.

Diverse (ludieke) avondprogramma's organiseren wij voor jullie. Na te lezen op deze website en op de hoofdwebsite van Villa le Monde: www.villalemonde.com

Daarnaast organiseren wij diverse sportieve mogelijkheden voor uw groep. Met b.v. kajak, mountainbike, klimmen/abseilen en touwparcours. Paintball en quadrijden kan ook voor uw groep geregeld worden.

Apart MTB en wieler arrangementen heeft Villa le Monde ook klaar voor u en de groep. 

De B&B is geen standaard Bed and Breakfast Cosa della vita kamermaar een flexibel overnachtingadres met hotelfaciliteiten en de sfeer van een herberg. Thematische kamers (2 en 4 persoonskamers) die een combinatie voorstellen van een land en een muzieknummer. Dit omdat wij (Josette en Serge Bierhuizen)  veel gereisd hebben. En dus weten wat het daardoor is om ergens te verblijven. Of het nu om koppels of groepen gaat, met de reisachtergrond en werkervaringen (horeca en evenementenorganisatie) zit het wel goed voor uw groep(je)!

De Ardennen B&B heeft een menukaart met o.a. heerlijke BBQ's (Serge komt uit een slagers familie) en Auspit (speciaal Australisch koken).

Check de rest van de website welke mogelijkheden tot groepsarrangementen aangeboden worden. Wenst u het anders? Geef het gerust aan!

*Losse activiteiten boeken naast overnachtingen is ook mogelijk. 
*De Villa is geen groepshuis. Alles is dus o.b.v. volledige verzorging door ons. Makkelijk (geen geregel, lees: stress) voor u en niet veel duurder dan het huren van een huis en zorgen voor maaltijden/drinken/activiteiten!

Onze acties zijn ook altijd te zien op Twitter en Facebook

Overdekt terrasraftenKasteelruine gezien vanuit het plaatsje